Forberedelser til Halloween

Preparations for Halloween! Scroll for English text.

Senere i uka kommer jeg til å legge ut gratis mønster på dette Halloween gresskaret. Mønsteret kan brukes på så og si på alle typer garn. I tillegg kan du selvsagt variere fargevalget for å få en hel gruppe med gresskar. Følg med på bloggen, Facebook, Instagram eller Twitter for å få vite når mønsteret kommer.

Later this week I’ll publish a new and free pattern for this Halloween pumpkin. This is a pattern that can be adapted to any type of yarn. You can also make it in different types of yarns and colors to make a group of pumpkins. Follow me on Facebook, Instagram or Twitter for updates on the pattern.

 

Heidi ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s