Jeg vant premie i Finishalong!

(Scroll for English post)

I juni og juli var jeg med i Kathryns Finishalong på Ravelry. Kathryn er Crafternoontreats på YouTube, Instagram og Facebook, i tillegg har hun bloggen www.crafternoontreats.com her på WordPress. Som alle andre som er glad i å drive med håndarbeid, så hadde jeg noen prosjekter som hadde blitt liggende. Jeg bestemte meg for å melde på en liten veske jeg hadde liggende, Star Stitch Pouch med gratis mønster fra Stephanie i All About Ami. I tillegg deltok jeg med en strandkjole som jeg har designet og laget mønsteret til selv.

Mønsteret til denne romantiske sommerkjolen kommer senere, det tar litt tid å gjøre det ferdig og passe på at alt blir riktig.

Jeg heklet også på påskeløperen min, men jeg frykter at den blir gravlagt for godt. Jeg klarte riktig nok å nå målet mitt med å gjøre den halvferdig, men jeg ble ikke fornøyd. Av ukjente årsaker klarte jeg ikke å få en rett kant, noe jeg aldri har hatt problemer med før. I tillegg oppdaget jeg at jeg manglet en stav på kantene, og dette irriterer meg selvsagt noe forferdelig! Jeg ser heller ikke bort i fra at dette er årsaken til at kantene ikke ble rette. Jeg får se i løpet av høsten, om jeg finner inspirasjon til å designe et nytt mønster.

Og tenk, jeg vant med Star Stitch Pouches, og gjett hva jeg vant? Mønster på et sjal! Etter å ha fulgt Kathryns podcast det siste halvåret, så har jeg sett at hun er svært glad i sjal, og dette har selvsagt inspirert meg. Jeg fikk mønsteret for et par uker siden og nå er jeg i full gang med å hekle mitt første sjal. Dette er et mønster som Sara Peterson i Knottygnome Crafts, www.knottygnome.com har designet, du kan kjøpe mønsteret på Ravelry, lenke til mønster for Blue Magic

 

Jeg hadde noe nydelig alpakkagarn, Faerytale fra Du store Alpakka AS, liggende, men jeg hadde ikke nok. Jeg hadde tenkt å finne én blåfarge, men endte opp med to, fordi de passet så godt sammen. Dermed blir det tre striper på sjalet mitt, men jeg synes det blir fantastisk flott.

  • Hvitt garn: Fairytale fra Du store Alpakka AS, nummer 701
  • Mørk blå: Silk Mohair fra Sandnes Garn, number 6081
  • Lys blå: Silk Mohair fra Sandnes Garn, nummer 5835

Ta en titt innom Kathryn på YouTube og se også bloggen hennes, lenker finner du i teksten over, hun er en utrolig inspirerende dame. Jeg vil holde dere oppdatert på hvordan det går med sjalet og andre prosjekter jeg jobber med.

Heidi ❤

 

I won a price in the Finishalong!

As I have blogged about earlier, I participated in Kathryns Finishalong on Ravelry. And lucky me, I won one of her prices, a pattern for a shawl! Kathryn is CrafternoonTreats on YouTube and she has the most inspiring podcast, I really recommend to watch it. She share so much useful information and she also dyes her own yarn in the most beautiful colors. Her blog is www.crafternoontreats.com. You also find Kathryn on Instagram and Facebook, just search for CrafternoonTreats. I won with my little Star Stitch Pouch from Stephanie at www.allaboutami.com.

I also finished the romantic beachdress that I have designed and crocheted for my daughter.

I’m so glad that I was able to finish this dress. This is the first dress I have designed, and it will take me some time to finish the pattern, especially if I’m going to translate it into English.

 

 

 

 

During the Finishalong I also worked on my Easter runner, but I think I will let it rest in peace. I managed to reach my goal to finish 50 percent of it, but for some reason I was not able to make the edges straight, something that never has happened to me before. I also discovered that the edges are missing one stitch each, one double crochet, and that is really annoying me. The missing stitches can also be reason why I could not get it straight. If I find the inspiration, I might design a new one during the fall.

The price

I won the pattern for a beautiful shawl designed by Sara Peterson at Knotty Gnome Crafts. You can purchase the pattern on Ravelry: Blue Magic

I have already started to crochet the shawl and it is so lovely. I had some alpakka yarn in my stash, the white, and decided to use that, but I needed a contrast color, and I love blue, so I decided to find some blue yarn.

I ended up bying two colors because they worked so beautiful together.

  • White yarn: Fairytale from Du store Alpakka AS, number 701
  • Dark blue: Silk Mohair from Sandnes Garn, number 6081
  • Denim blue: Silk Mohair from Sandnes Garn, number 5835

I’ll keep you posted about my progress, meanwhile I recommend you to take a look at Kathryns podcast.

Heidi ❤

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s