Min første Junk Journal

s2

img_5402

  • Scroll for English text.

Det har vært veldig stille fra meg den siste tiden. Det har vært en travel sommer med mye jobb, reising, pluss noen veldig hyggelige bryllup. Sommeren har gått som en røyk, og det har ikke blitt så mye tid til hekling. Men jeg koser meg med et langtidsprosjekt, som egentlig skulle vært ferdig i vår – en strandkjole til datteren min. Den blir nok ferdig til neste sommer. På bildet til høyre ser dere noe av stjernen som skal være i kjolen. Innimellom skal jeg kose meg med noen småprosjekter som jeg kommer til å blogge om etter hvert, for hekletøyet er på ingen måte lagt på hyllen.

Jeg har, som jeg nevnte i forrige innlegg hentet fram igjen en gammel hobby, scrapbooking. I sommer kastet jeg meg endelig ut i det, og har storkost meg med å lage kort til enhver anledning. Det fantastiske er at scrapbooking kan kombineres med hekling. Man kan nemlig bruke stjerner, roser, bestemorruter eller såkalte doily-er. I bryllupskortet under kan du se at under «Kjære brudepar» har jeg en heklet rose. Scroller du helt ned i den engelske teksten under, finner du en liten video-snutt av et annet bryllupskort jeg har laget.

Bryllup1

Jeg har også kastet meg ut i noen større scrapbooking-prosjekter, mellom annet et russealbum til datteren min. Albumet er ikke ferdig ennå, så det kommer jeg tilbake til senere. Junk journalen som dette innlegget egentlig handler om, er det første større prosjektet som jeg er ferdig med og som jeg har laget i én stil.

s1

Jeg har brukt en papirblokk fra Graphic 45 som heter Steampunk Spells. Et fantastisk papir å jobbe med, det har dobbelsidig trykk og er veldig tykt og veldig inspirerende å jobbe med. Jeg er veldig glad i sterke farger og Steampunk Spells er inspirert av Halloween og har herlige og kraftige farger.

s3Bare se på disse fantastiske luftballongene og fargekombinasjonen blått og oransje, minner meg veldig om gresskar.

Jeg har sett på YouTube at mange scrappere allerede er kommet i Halloween-stemning, så jeg tror ikke jeg er så altfor tidlig ute med noen Halloween-farger.

Jeg har lagt ut en video på YouTube der jeg går gjennom hele Junk Journalen. Lenken finner dere aller nederst i blogginnlegget.

s4

Den som virkelig har inspirert meg til å lage en Junk Journal er Monique. Jeg har fulgt henne en tid på Instagram, hun både hekler og driver med scrapbooking. Spesielt i den siste tiden har hun laget mange Junk Journals og har også startet en YouTube-kanal som heter Steele Crafting. På instagram finner du henne som: vampyr1764.

s8

Over ser dere bildet av midtsiden i journalen, dette er kopi av en av sidene Marina Wilsons kombinerte minialbum og journal. Hun har også egen YouTube-kanal der hun har en tutorial for hvordan du kan lage en journal.

Som vanlig kaster jeg meg ut i det ukjente og har lagt ut noen videoer av det jeg har laget. Hvis jeg får det til, så er planen også å lage noen videoer av hekleriene mine, men det blir en stund fram i tid.

Kommenter gjerne og abonner på både heklepiken.com og på Crafting Crochet Girl som er YouTube-kanalen min.

❤ Heidi

PS: Scroller du videre i den Engelske teksten, finner du flere bilder og en liten videosnutt av et annet bryllupskort jeg har laget.

My very first Junk Journal

s7

img_5402There hasn’t been much time lately for blogging and crocheting. I’ve been working, traveling and attended a couple of romantic weddings this summer. I’ve brought my crochet everywhere, and I’m currently working on a beach-dress for my daughter, but I think it will be finished next summer. To the right you see some of the flower for the dress.

I found some time for scrapbooking, and I’ve been making some cards. I’ve also been working on some big projects. My daughter graduated from high school this spring, and I’m making an album for the pictures from the celebration.

I also discovered that I can use some of my crochet projects in my scrapbooking projects. In my small video below you see the small doily under the text.

The other big project – at least for me – is a Junk Journal. This is my very first, and I still got a lot to learn. I uploaded a video on YouTube where I show all the pages. Below you’ll see more pictures from my Junk Journal and in the end of my post you’ll find the link to my You Tube-channel where I have a also have an English video of the Journal.

s5

I’ve used Graphic 45 and their paper pad Steampunk Spells. I love paper with vibrant colors and I just adore all the colorful combinations in this paper pad.

The person that inspired me to make a Junk Journal, is Monique. I’ve followed her for some time at Instagram where here account is named: vampyr1764. Monique both crochet at do scrapbooking. Lately she has made a lot of lovely Junk Journals, you kan find her videos at Steele Crafting at YouTube.

s6

The pages above is inspired by Marina Wilson and her Album/Journal-Hybrid. She also has a YouTube-channel called Marina Wilson, she also has tutorials.

Crafting Crochet Girl is the name on my YouTube channel. Pleas visit me and subscribe.

Feel free to comment.

❤ Heidi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s