17. mai-brikker

3mai

Med 17. mai rett rundt hjørnet måtte jeg lage noe i rødt, hvitt og blått. Det er så koselig å pynte litt til 17. mai og lage høytidsstemning i stua. Først var jeg litt usikker på hva jeg skulle finne på, men så husket jeg at jeg laget jo glassbrikker i HeidiRosen både til jul og påske.

7mai

Disse søte brikkene kan du lage i hvilken som helst fargekombinasjon. Til 17. mai ble det selvsagt rødt, hvitt og blått. Ellers er det bare å fråtse i alle sommerens farger.

5mai

De er superraske og enkle å lage. Jeg laget disse på søndag, men du lager dem fint på et par kvelder. Jeg har kalt dette mønsteret HeidiRosen. Dette er varianten med åtte blader som jeg lager glassbrikker av. Jeg har også laget en seksbaldet rose som jeg laget pute av, den er også fin som babyteppe.

Jeg har to sider med mønster til disse:

 Jeg har laget glassbrikker av HeidiRosen med disse fargekombinasjonene:

Tusen takk til kjæresten min Arne Otto Myklebust for styling og for at jeg fikk låne spisebordet til fotoshoot.

  • Lykke til og gratulerer med dagen den 17. mai!

 

Constitution Day Coasters

4mai

In Norway we celebrate Constitution Day on 17.th of May. We love to decorate with the colors from our flag: red, white and blue. I decided to make a set of coasters for our breakfast table.

2mai

Many dresses in national dresses – bunad – and watches the children parades. It is a fantastic feeling to celebrate this day of freedom in the spring when the birches is blooming.

This is the same pattern as used for my easter coasters, the name of these coasters is HeidiBlossom. You can make any color combination that fits your county’s colors.

6mai

En kommentar om “17. mai-brikker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s