Update About me

HeklepikenI have updated the page Om meg/About me. I have many English patterns, and my followers are now starting to come from many countries. It’s important that you all know who I am, so please read my presentation. The page is also updated with new pictures.

Please feel free to comment.

 

Jeg har oppdatert siden Om meg/About me. Denne siden har fått en engelsk presentasjon ettersom jeg har begynt å få følgere fra mange land og det er viktig at alle vet hvem jeg er. Jeg har også endret den norske presentasjonen og lagt ut nye bilder. Kom gjerne med kommentarer.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s