Påskeharen kommer neste uke!

26ph

Jeg sitter og renskriver mønster på denne sukkerklumpen som dere kan skimte på bildet. Det har alltid vært tradisjon å pynte med påskekyllinger hjemme hos meg, men nå hadde jeg lyst å prøve noe nytt. Denne er heklet som en litt avlang ball. Det var et styr å finne ut av hvordan jeg skulle hekle en ball, men fant til slutt ut av det. Det morsomme er at det viste seg å være veldig enkelt. Gled dere til neste uke, da kommer mønsteret, så følg med på bloggen!

 Next week: The easter bunny is coming!

I’m working hard to finish the pattern for my easter bunny. I have never made a bunny before, and I had a lot of trouble to crack the code on how to crochet a ball. But I made it in the end, and I’m quite content with myself – it is a very good feeling 😀 The funny part is that it turned out to be quite easy. Next week you will find the pattern on my blog – stay tuned!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s