Sniktitt på Snurre-lue

30sl

Snart er siste del i settet mitt ferdig 🙂 Jeg holder på å renskrive mønsteret til lua og gleder meg til å dele det med dere. Den er laget på samme måte som Snurre-vottene og passer utrolig godt sammen med både dem og Iris-sjalet. Da jeg var klar til å ta bildene, var jeg også utrolig heldig, det hadde snødd mye og jeg fikk brukt hekle-settet i sitt rette element – og jeg holdt meg god og varm! Jeg er ikke akkurat noen fotomodell og moteblogger, men som dere ser, så hadde jeg det morsomt 😀

Twirl Hat

I have to give you a sneak-peak of my latest hat – the Twirl Hat. It matches my Iris Cowl and the Twirl Mittens. Next week I’ll share my free pattern of this hat. As you can see of my picture it was a lot of snow for my photo-shoot, but my home made mittens, cowl and hat held me warm. I’m not a pro photo-model or fashion-bloger, but I had a lot of fun 😀

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s