Sniktitt på neste mønster

En meget kjent karakter fra en animasjonsfilm.

Har du sett denne fyren før?

Jeg har heklet ikke mindre enn fire stykker! Jeg gleder meg så utrolig mye til å dele denne oppskriften med dere. Det er ikke jeg som har laget mønsteret, og jeg er litt misunnelig på henne som har vært så fantastisk flink til å lage den. Dette og mye mer kommer jeg til å skrive om. Gled dere, dette er en super julegave ide!

Detalj på neste hekleoppskrift.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s