Sniktitt på fredagens post

I morgen legger jeg ut oppskrift på denne sukkersøte sminkepungen. Den er kjempefin som julegave, eller du kan bruke den selv til å ha sminke eller annet småtteri i. Det kommer også en lenke til en annen blogger som har instruksjonsvideo til hvordan du hekler det søte hjertet som jeg har festet på glidelåsen.

Tomorrow I will post a pattern for this sweet purse, that I have made as a Christmas gift for a very young lady. If you like it, you can keep it and put your makeup or other cute little things in it. I will also post a link to an another blog containing a tutorial video, showing how to crochet this sweet heart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s